6 megjegyzés:

kloé írta...

Kedves Érdeklődő!

Nagyon sajnálom, de a lap pillanatnyilag szünetel, nem tudok új flixet feltölteni, amíg én és a laptopom helyre nem jövünk. Addig ott a rengeteg tavalyi kép, lehet előről nézegetni, vagy bártabbaknak ajánlom a német verziót: der-flix.de

Üdvözlettel: a fordító

Névtelen írta...

fhuuu..amr jo 1 honapja h ez a kep udvozolmindig miko belepek..:Dremelem gyogyithato a laptopod betegsege:)
minden jot!
(jobbulast:)

kloé írta...

Köszi Andor a jókívánságot.
Én már rendbejöttem, csak a gépemhez nem küldték l az alkatrészt, szóval még egy pici türelem, de ígérem, nem hagyon el az oldalt, és az elmaradt képeket is bepótolom, amint lehetséges.

Ődv: a fordító

Unknown írta...

mikó lesz már új?

kloé írta...

Szia Sándor!

Az a helyzet, hogy nem látom át, mikor lesz új flix, a leptopom behalt, a progi oda, és igazából a lelkesedés is egy kicsit.

Más projektek foglalkoztatnak, ami miatt persze még nem kéne feladni mindent, de ez olyan szinten l'art pour l'art, hogy érdeklödés hianyában nehéz fenntartani, és lássuk be, senki sem zokog a flixért (kivéve mondjuk engem).
:( Ez van.

Andor írta...

Na,hat szegeny Flix tenyleg elapadt:(
De meg mindig ott van a nemet valtozata annak, aki, meg ha nem is tud nemetul,eleg bator ahoz hogy csupan a kepek alapjan ertelmezzen:)
Amugy minden elismeresem ennek a "magyar Flix"-nek a szerzojenek,mert nagyon szep dolog a csodalatnak ez a formaja,hogy nap mint nap forditja es nepszerusiti egy "kollegajanak" a munkassagat!
Bravo!:)